top of page
LRM_EXPORT_9581681769868_20181231_171318
Screen Shot 2019-01-10 at 06.40.09.png

V pasjem salonu Don - Dog redno skrbijo za moje frizure. K njim sem Septembra 2018 odšel na svoje prvo striženje... BAL SEM SE..! In bala se je tudi moja mami. Kako bom reagiral, ko bom videl škarje? Tisto svetleče čudo, ki žgečka po dlaki. BRIVNIK! Brenči! "Ojoj", sem si mislil. Bila je sredla, peljali smo se v Radlje ob Dravi in v samem centru zagledali stavbo, na kateri je pisalo "pasji salon". PRed vstopom sem še enkrat pomislil, če mi je tega res treba, nato pa premagal strah in mami je odprla vrata... Zagledal sem simpatično teto. Pravim ji Dona. Počepnila je in me takoj ogovorila, ponudila briketek in nekaj začela piskati - ja vem, super "kjut" sem.. baje. Saj ta teta sploh ni bla strašna, nasprotno, bila je noro prijazna! Če se dobro spomnim, je nisem uspel niti povohat, kar skočil sem ji objem. Ona meni priboljške, jaz pa njej poljubčke. Mami je odšla in ostala sva sama. Peljala me je v poseben prostor, kjer sem vohal, da je bilo pred mano tam že nekaj kosmatincev. Prijazno me je odložila v banjo, me našamponirala, umila, posušila, nato pa postavila na super visoko mizo - mizo za pomembneže. V roke je prijela tiste čudne škarje, "švrk, švrk, švrk" in rekla je da sva končala. Ko sem se pogledal v ogledalo, pa VAUUUUUU, bil sem čudovit! Frizura po zadnji modi, postrigla me je točno tako, ko je želela mami, ni preveč, nič premalo. Odlično! Mami je kar zajokala ko me je zagledala, jaz pa sem si mislil: "K TEJ TETI ŠE PRIDEM!"

Prijazen pristop, odličen servis, pravilen pristop do kužkov, dišeča in zdrava kozmetika... To je samo nekaj vrlin, ki jih ima Dona v svojem salonu. Ko sem potoval po svetu in Sloveniji še nisem srečal boljšega salona in zdaj vedno hodim k njej. Nekatere prijatelje, ki so bili razočarani nad njihovimi frizerji sem navdušil, da so obiskali Dono. Od takrat so tudi oni redne stranke. Nič več me ni strah, vedno komaj čakam, da se grem stričt in migam s repkom, ko mi mami pove, da grem po novo frizuro.

Iz srca PRIPOROČAM!

Kot sem že omenil, Dono in njen salon najdete v Radljah ob Dravi, kontaktirate pa jo lahko preko njene Facebook spletne strani na spodnji povezavi.

bottom of page