top of page
images.png

Loompove oprsnice uporabljam že od kar sem bil droben mladiček. Bil sem namreč tako majhen, da mi nobena oprsnica ni bila prav, na internetu pa sem zasledil, da pri Loompu ustvarjajo takšne po meri in še sam lahko izbereš barvo! WOW! Izbral sem si modro zeleno kombinacijo in že čez nekaj dni je bila pri meni... Nič več »rezanja« po pazduhami, niti izmuzniti se nisem mogel več, saj mi je moja nova oprsnica POPOLNOMA pristajala! Kombiniral sem jo lahko celo z oblačili v podobni barvi, prav pa mi je prišla tudi v avtu, saj mi daje oporo na prsnem košu in tako lahko mirno sedim privezan v svoj stolček.

Po nekaj mesecih se je »moda« malo spremenila, zato sem naročil novo – ROZA! :)

Tako imam zdaj dve, le da je druga malenkost drugačna. »Rinkico« za zapenjanje povodca ima spredaj, kar mi onemogoča vlečenje. Malo deluje, malo ne... Ampak POZOR – pri Loompu so vedno inovativni, prisluhnejo svojim strankam in v svojo pestro ponudbo so dodali pravo OPRSNICO PROTI VLEČENJU! Komaj čakam da jo dobim in preizkusim! ;)

Po želji vam lahko na izbran izdelek izvezejo tudi ime vašega štirinožnega prijatelja ter telefonsko številko. Velike, majhne ali pisane črke – kakor želite sami.

Seveda pa ne ustvarjajo samo oprsnic – v njihovi spletni trgovinici najdete tudi ovratnice, povodce, ležišča, rutke in še in še. Da se mačje gospodične ne bi počutile zapostavljene, so pri Loompu posrbeli, da tudi one najdejo veliko reči zase. Super, kajne? 

Mene je LOOMP prepričal in držim se načela – enkrat Loomp, vedno Loomp ;) »Kitajci« nikoli ne bodo dosegli prave SLOVENSKE KVALITETE, saj je domače najboljše in pri Loompu to dokazujejo.

Če želite tudi vi postati pravi Loompi, klinite na povezavo spodnjega gumba in se o njihovi kreativni ponudbi prepričajte sami.

67715509_2456997574623944_90484966237174
bottom of page