top of page

Kako je nastal Hulkporium?

Zgodba o Hulkporiumu se je začela avgusta 2018, ko sem se ob prvi ohladitvi pod 15 stopinj celzija začel tresti kot šiba na vodi. Pri takratnih 17cm hrbtne dolžine prav nikjer nisem našel oblačila zase, zato je bila moja družina prisiljena napeti možgane in najti ustrezno rešitev. Ker znanje šiviljstva sega globoko v družinsko drevo in se je prenašalo iz generacije v generacijo, je moja mami sedla za šivalni stroj in mi sešila prvo jopico.

Tedni so minevali, jaz pa sem rasel, jopica mi je bila hitro premajhna. V trgovinah se je prodajalkam paralo srce, ko mi niso mogle ponuditi ničesar moje velikosti. Kadar sva kaj naročila iz tujine, sva na zadevico čakala tako zelo, zelo, zelo dolgo, da sem na dan ko je prispela v poštni nabiralnik, bil že za par centimetrov večji. Neverjetno, ne? :) JA, tudi jaz sem nekoč rasel ;)

Velikokrat me je rešil stari dobri strojček iz kleti, včasih tudi kvačka in igle za pletenje. Ker sem začel prejemati vedno več vprašanj o tem kje se oblačim in vzdihov, ko sem ljudem zaupal, da mi šivajo doma, sem sklical družinski sestanek in odločitev je padla - poskrbel bom, da bodo tudi drugi kužki lepo in modno oblečeni!

Začela se je akcija - izbira blaga, sukancev, dodatnih strojev.. Opremiti je bilo treba mojo lastno šivalnico - kako je bilo zabavno! :) In potem smo šivali, šivali, šivali, da vam lahko predstavim svoje prve izdelke. Vsaka nitka je šla preko mojih tačk, vse sem skrbno preveril in pripravil ZA VAS, dragi pasji prijatelji!

Sem mnenja, da si vsak kuža, ki je rad oblečen, zasluži lepo oblačilo. Ampak ne za vsako ceno! Včasih ko se sprehajam po trgovinah, se mi zdi, da kupujem avto, ne plaščka. Zato obljubljam, da bodo izdelki v Hulkporiumu na dosegu vsem štirinožcem - tistim, ki pridno varčujejo in tistim, ki še niso zadeli na lotu, pika.

V moji trgovinici je vsak izdelek unikat, vedno bom ustvarjal nekaj novega. Vsa bombažna oblačila so sešita iz blaga s certifikatom TC 100, kar pomeni, da je kakovost odlična.

In zdaj začenjam to zgodbo tudi uradno - naj živi HULKporium!

                                                   

Vaš HULK, pasji direktor

bottom of page