top of page
Screen Shot 2019-01-20 at 15.27.24.png

Hura, tudi jaz jo imam! Svojo personalizirano žogico Wooly Paws! Narejena je iz ovčje volne, kar ji daje super vonj in se z njo igram še raje. Vse igrače so ustvarjene iz naravnih materialov in so ročno delo, gospa Mia vedno poskrbi za kaj novega. Ponudba je zelo pestra, kar ne vem kaj bi si še izbral! 

Volna je glavni element in to je super, saj je ekološko obdelana in obarvana z eko-certificiranimi barvami, ki nam kužkom in mucam ne škodujejo, saj so želodčkom prijazne.

Ko sem dobil svojo prvo žogico Wooly Paws se mi je "odpeljalo". Z zagotovostjo lahko trdim, da je to prva žoga, ki ustreza moji majhnosti, saj je lahka in mi je ni težko nositi okoli. Na njo je pritrjeno držalo iz konoplje, da lahko žogico lažje primem. 

Včasih jo uporabim kar za umivanje zob in jo grizem, grizem... Moja mami pa po potem opere, saj so žogice pralne tudi v pralnem stroju!

Ko se igram s prijatelji, točno vem katera je moja - izstopa! Na njej piše moje ime in je v kombinaciji barv, ki sem jih izbral sam.

Pri Wooly Paws se ne ustvarjajo samo igračke. Na svoj račun pridejo vsi lastniki malih živali - ponujajo obeske za ključe, nakit in lesene obešalnike, volnene brlogce za manjše hišne ljubljenčke...

Ponosno pa predstavljajo NOVO linijo igračk za muce, how! :)

Moja mami bi rekla: "Ni da ni!" :)

Z izdelki tete Mie sem zelo zadovoljen, vsakemu štirinožcu priporočam WOOLY PAWS igračke - prijazne okolju in nam!

Za več informacij odklikajte na njihovo spletno stran in zagotovo boste našli nekaj zase! :)

70449944_2490388954618139_82172080743985
bottom of page