top of page
67162233_2445610049096030_28247430822625
YANIKA.png

Yanika, pravi mali čudež! Kokosovo olje, aloe vera in eterično olje sivke naredijo moj kožušček mehak in sijoč, tačke pa očistijo in ohranjajo moje blazinice zdrave. Preizkusil sem jo takoj ko sem izvedel zanjo in bil kar malo presenečen. Ugotovil sem, da je zadevca super, da vonja niti ne omenjam... Moja dlaka zaradi nje super diši, tudi ko se že malo "navleče" vonjav se poškropim z Yaniko in dišim, kot da bi bil ravnokar umit. Všeč mi je tudi embalaža, saj jo lahko z mami vzameva s sabo kamorkoli greva, ker paše v vsak žep. Pred časom sem imel majhno nezgodo, na sprehodu sem si porezal tačko. Ne boste verjeli, tudi pri celitvi mi je pomagala! Aloe vera je zelo znana po tem, da je dobra za rane in v koncentratu je je ravno dovolj, da pomaga tudi v takšnih situacijah. 

Ponavadi si Yaniko nanesem na dlako že kar takoj po tuširanju, ko je le-ta še mokra. Rezultat? Čudovito svilnata dlaka, ki se ne "cufa", lepo se češe, je prijetna na otip, sveti se in še noro diši.

Ima pa Yanika še eno veliko prednost - uporablja jo lahko VSAK! Torej pozor! Ni važno ali si kužek, mucek, hrček, papagaj ali človek - Yanika je za VSE! Tudi za čiščenje igrač in opreme je primerna, sploh moje posteljice. 

Za nameček pa naj omenim, da je veganski produkt, kar pomeni da ne vsebuje sestavin živalskega izvora. 

Poletje 2019 je prineslo tudi novo kolekcijo, ki jo sestavljajo sprejčki za različne priložnosti:

     - ZA NEGO PO PRHANJU

     - ZA DIŠEČO DLAKO

     - ZA SRBEČO KOŽO

     - ZA ČISTE TAČKE

Yanika, rad te imam in ja, si zelo "hulkastična"! ;)

Svojo Yaniko lahko naročite s klikom na spodnji "gumb", najdete pa jo tudi v trgovinah Spar po vsej Sloveniji.

bottom of page